Welkom bij XHockey, dé ijshockeywinkel van Friesland.

XHockey is de enige ijshockeywinkel in het noorden van Nederland met enkel en alleen alle ijshockeybenodigdheden die jij nodig hebt. Al sinds 2014 runnen wij de ijshockeyshop met heel veel plezier en aandacht voor al onze klanten, beginner, recreant of elitespeler. Onze locatie is dichtbij de ijshockeybaan in Leeuwarden, de Elfstedenhal, en bevindt zich centraal in Leeuwarden met ruime en gratis parkeerplaatsen.
Bij XHockey vind je alleen de TOP merken zoals Bauer, CCM en Warrior. Online shoppen kan in onze webshop 24/7 !

Heb jij speciale wensen zoals custom sticks of een specifiek artikel van Bauer, CCm of Warrior laat het weten, in de meeste gevallen is het snel te leveren.

Wie zijn de mensen achter XHockey? Even voorstellen;

Jitze de Jong, onze slijpgoeroe! Slijpen en het profileren van ijzers is zijn specialiteit en helpt jou met zijn advies meer uit je schaatstechniek te halen.  In zijn jonge jaren vaste D speler 1e team van Trias Leeuwarden en later bij de Warriors (geel helmke). Sinds de oprichting van de Capitals in Leeuwarden is hij o.a. lange tijd als coach actief geweest bij diverse jeugdteams van onze jongens en sinds een aantal jaren teammanager van het Eredivisie team OG Capitals Leeuwarden. Jitze = IJshockey

Ingrid Mellema, partner van Jitze en geïnfecteerd met het ijshockeyvirus:-), daar was geen ontkomen meer aan nadat onze zoons ook hun passie voor deze sport hadden gevonden. Het runnen van de ijshockeyshop is iedere dag een feestje en het blijft genieten om onze klanten met een glimlach naar huis of naar de baan te zien gaan. Dankbaar voor al onze trouwe klanten. Kortom bij ons draait het om ijshockey, ijshockey en ijshockey.

Slijpen XHockey is gespecialiseerd in het slijpen van ijshockeyschaatsen en werkt met de ProSharp slijpmachine. Tegen een zeer scherpe prijs kun jij je schaatsen laten slijpen of profileren. Kom langs voor advies.

Kom gezellig langs in onze shop of bestel eenvoudig online.

Volg je ons al op Facebook en Instagram?

XHockey ijshockey family