Contact

Mail

Kunt u niet langskomen voor uw vraag dan kunt u het beste een mail sturen naar: info@xhockey.nl

Telefonisch

Heeft u een vraag over een product of u zoekt iets specifiek, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op donderdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 18:00u. Tel: 06­‐16415310

Openingstijden  winkel

Donderdag: op afspraak tussen 10:00 en 18:00 (mail of bel voor een afspraak) 
Vrijdag: 14:300 – 18:00 en 
Zaterdag: 10:00 – 12:30

Adresgegevens
WINKEL
XHockey
Marshallweg 16
8912 AC Leeuwarden

Verzending

Verzendkosten

U betaalt via onze website € 6,95 verzendkosten.
Wij leveren alleen op adressen in Nederland.

Bezorging van uw bestelling

Wij verzenden uw bestelling met DHL.

Retourzendingen

Indien er geen (gegronde) reden wordt opgegeven bij uw retournering wordt er 10% van het aankoopbedrag als behandelingskosten in rekening gebracht. Lees hierover ook de Algemene Voorwaarden door. De verzendkosten zijn voor de consument. Artikelen retourneert u ongebruikt en in de originele verpakking. Wanneer blijkt dat het artikel beschadigd en/of gebruikt is dan vergoeden wij het niet.  

Retouradres:
XHockey
Vredeman de Vriesstraat 67
8921 BS Leeuwarden

Levertijd

De gemiddelde levertijd ligt tussen de 2 tot 3 werkdagen. Sommige producten moeten worden besteld en hebben hierdoor een langere levertijd. 
Het kan gebeuren dat een product niet meer leverbaar is of een langere levertijd heeft dan aangegeven, in dat geval berichten u hierover en bieden dan een alternatief of annuleren uw bestelling.

Afhalen

Afhalen van uw bestelling is alleen mogelijk nadat wij u hebben geïnformeerd dat uw bestelling klaar ligt. Vergeet niet bij uw bestelling in de web-shop de optie – afhalen – aan te vinken.

Betaalmethodes

In onze fysieke winkel kunt u contant betalen of u ontvangt een betaalverzoek. In onze web-shop kunt u betalen via: iDEAL
.

Met iDEAL kunt u veilig en snel via uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen.

Slijpen

Naast alle ijshockeybenodigdheden zijn wij ook gespecialiseerd in het slijpen en/of profielslijpen van uw ijshockeyschaatsen. Na aankoop van uw schaatsen (niet online) worden de schaatsen gratis geslepen en wanneer nodig kan er gebruik worden gemaakt van de oven voor een optimale fit. Heeft u ‘moeilijke’ voeten dan kunnen we de schoen aanpassen. In de werkplaats kunt u ook terecht voor het vernieuwen van klinknagels of compleet nieuwe holders en/of tuuks.

Overige

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vind u hier.

Maattabel

Onze maattabel van de diverse merken vind u hier.

XHockey staat ingeschreven bij KVK onder nummer: 01065981